De mindfulness cursus bij Anne Linde is erg goed bevallen. Het is een fijne omgeving om kennis te maken en te oefenen met de verschillende meditaties en oefeningen. Anne Linde is betrokken en weet een prettige sfeer te creëren.

Meike, dec. 2020

Anne Linde is een prettige trainer. Ze is compassievol, enthousiast en laat deelnemers zich op hun gemak voelen, waardoor er een prettige sfeer en leeromgeving wordt neergezet.

M.S., dec. 2020

Fijne 8 weken gehad die me tools hebben gegeven om ook daarna rust te vinden in mijzelf zodat ik kan genieten van het hier en nu.

Sjoerd, dec. 2020

Anne Linde wist vanaf het begin van de cursus een hele fijne, veilige en gezellige sfeer te creëren. Daarnaast was er altijd ruimte om je grenzen aan te geven, en de oefeningen (tijdens de training en thuis) op je eigen manier uit te voeren. Ik heb heel veel aan de training gehad! 🙂 

Sanne, oktober 2020

Anne Linde heeft mij de afgelopen weken inzicht gegeven in de mindset. Dmv deze cursus zit ik beter in mijn vel en heb ik situaties beter onder controle. Een absolute aanrader voor als je nog beter inzicht en wat meer grip op je leven wilt hebben.

M., oktober 2020

De training mindfulness was erg fijn om te volgen. Anne-Linde maakt er met haar fijne energie een leuke leerzame training van! Gr.

Ramon, oktober 2020

Anne Linde weet een prettige en vertrouwelijke sfeer te creëren waardoor je als deelnemer volledig voor de meditaties en yogaoefeningen kunt gaan. Dus qua concentratie en aandacht. De sessies inspireerden mij erg. Ik merkte dat ik meer rust kreeg in mijn hoofd en gemakkelijker leerde omgaan met stressmomenten. Ik blijf zeker doorgaan met de meditaties en yogaoefeningen.

Aleid, juni 2020

Ik heb een nieuwe stroming van meditatie ervaren. Het structureel toepassen van mindfulness vond ik zo fijn en het gaf mij meer focus en rust.

Jaïra Parera, energetisch coach en meditatiedocent bij coachingspraktijk Sta Je Mannetje, juni 2020

Ik had nog nooit eerder aan Mindfulness o.i.d. gedaan, het was voor mij een “uitprobeersel”. De bijeenkomsten met Anne Linde waren heel fijn en leerzaam. De 8-weekse cursus wordt op een duidelijke en laagdrempelige manier gegeven waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Ik vond het heel prettig dat het op een vrij nuchtere en persoonlijke manier gegeven werd, met duidelijke uitleg over theorie en hoe Mindfulness in het dagelijks leven kan worden toegepast om je te helpen. Het heeft mij veel gebracht en ik ben blij dat ik deze cursus bij Anne Linde heb gevolgd.

Maudy, april 2020

De MBSR training is een mooie kennismaking met mindfulness onder goede begeleiding van Anne Linde. Bedankt!

Julius, april 2020

De MBSR training van Anne Linde is een toegankelijke manier om mindfulness te integreren in je dagelijks leven. De oefeningen zijn inzichtelijk en helemaal niet zweverig. Je leert zorgvuldiger met jezelf om te gaan: elke dag een beetje ruimte voor jezelf nemen en milder zijn. Dank je wel Anne Linde!

Anoniem, april 2020

Door de rust en openheid van Anne Linde voelde ik me welkom. Er is ruimte om jezelf te oefenen in Mindfullness zijn.

S.M., april 2020

De MBSR van Anne Linde is een zeer interessante 9 weekse cursus die je geest en lichaam kan verrijken en tot rust kan brengen. Het is een mooie basis voor de mindfulness. Anne Linde is een arts met groot gevoel voor de psyche. Haar rust en compassie maakt de middag tot een oase in de drukte van het leven van de 21e eeuw.

Anoniem, febr. 2020

Mindfulnesscursus bij Anne Linde is zeer goed bevallen. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren, de sfeer is vertrouwd en ze luistert goed naar ieder zijn behoefte.

Anoniem, febr. 2020